Magento

Världens ledande plattform för e-handel

störst på den globala marknaden

Magento är den mest populära e-handelsplattformen för handlare på 2016 Internet Retailer Top 1000, Europe 500 och B2B 300, med 22% i marknadsandel.

Flexibilitet, öppenhet och skalbarhet är några av Magentos allra starkaste sidor som ligger bakom plattformens popularitet. Den stora samlingen inbyggda funktioner i kombination med ett av världens största ekosystem av partners och utveckare är två ytterligare faktorer i framgången.

 

Handlare

Utvecklare

Certifierade utvecklare

Lösningspartners

Se andra kundstudier

Helly Hansen

Helly Hansen ville skapa en perfekt blandning av varumärke och handel i syfte att vägleda och inspirera kunderna genom att mixa innehåll och berättande i kundresan. Helly Hansen har även andra webbplatser för B2B, skor, etc med fokus på att skapa enighet i utseende och känsla.

Absolut Art

Absolut, det hyllade svenska vodka-varumärket, såg ett behov att demokratisera konst och skapa en plattform för konstnärer, konstkuratorer och konstsamlare där konstverk i begränsade upplagor görs tillgängliga till en rimlig kostnad.

”Vi hade använt Magento i några år innan detta projekt och det ville vi fortsätta att göra. Plattformen passar vår storlek på företag. Vi gillar att den är baserad på öppen källkod, är kostnadseffektiv och att den möjliggör att vi själva kan kontrollera innehåll, funktionalitet och utseende.”

Ingrid Söderlund, Filippa K

VÄRLDSLEDANDE E-HANDELSLEVERANTÖR

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler, inom såväl B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 400 medarbetare i 11 länder.