Vi på Vaimo är glada att meddela att tre av våra kunder, Bauhaus, SLO och Helly Hansen har valts ut till finalister för Magentos prestigefulla årliga Imagine Excellence Awards. I erkännandet av de exceptionella prestationerna från företag, varumärken och individer, i e-handelsarenan, firar Imagine Excellence Awards de som är ett uttryck för exceptionell kundupplevelse, banbrytande innovation, utsökt design och banbrytande affärsinsikt. Med över 250 inlägg och stor konkurrens är vi otroligt stolta över den fantastiska prestationen för alla finalister.

Best Sales Channel Growth – Helly Hansen

Helly Hansen föddes i Norge år 1877 när sjö kapten Helly Juell Hansen och hans fru började skapa vattentäta redskap för att klara de hänsynslösa norska väderförhållandena. Idag fortsätter Helly Hansen att göra professionell utomhusutrustning och är det föredragna klädmärket för professionella skidåkare, seglare och på arbetsplatser runt om i världen. I oktober 2016 hjälpte Vaimo Helly Hansen att starta en helt mobiloptimerad webbutik på Magento 2 vilket ledde till en ökning av trafiken från mobilen med 68% och en ökning med 45% av omsättningen. Denna pris firar tillväxt över flera försäljningskanaler, varumärken och geografiska områden.

Best Overall B2B Implementation – SLO

SLO är Finlands största leverantör av elektrisk utrustning, med en omsättning på cirka 400 miljoner euro och en personal på nästan 500. Vaimo släppte sin första B2B-lösning på Magento 2 för att ge en snabb plats samtidigt som 150 000 SKU och 13.000 produktegenskaper. Denna pris firar erkänner dem som har lyckats omvandla sin verksamhet genom digital.

B2B Growth – BAUHAUS

BAUHAUS introducerade först det unika konceptet ”allt-under-ett-tak” 1960, då den första DIY-hemförbättringsbutiken öppnade i Mannheim, Tyskland. BAUHAUS ger kvalitetsredskap och material för hemförbättring till en butik och de syftar till att erbjuda branschens största utbud och erbjuda effektiv kundservice med kunnig personal. Vaimo partnerskap med BAUHAUS började tillbaka 2011 och vi har varit nära med dem sedan dess att utveckla ny funktionalitet och tjänster för sina kunder. Denna Magento-pris erkänner den viktigaste B2B-försäljningsutvecklingsprocenten genom Magento Commerce.

Vaimo, en Magento Global Elite Partner, har en rik historia av framgång i Imagine Excellence Awards genom sina kunder, och det är så stolt att fortsätta på den här banan. År 2015 hämtade Vaimo klient Konga Sales Growth Award och år 2016 blev Selver, en annan Vaimo-klient, nominerad som finalist i kategorin Best Commerce Launch. Sedan förra året såg vi ett stötfångareantal nomineringar till Vaimo kunder med tre nomineringar till följande priser: Best Omnichannel Experience (Tous), Growth Award (Selver) och Best Web Design (Absolut Art).

Grattis till alla andra finalister för 2018 Imagine Excellence Awards. Du kan se hela listan här!

Om Imagine och Imagine Excellence Awards

Föreställ dig är Magentos årliga årliga konferens som förenar över 2 500 deltagare som består av varumärken, återförsäljare och teknikleverantörer från över 45 länder att träffas, dela tankar och bygga upp kopplingar. Du kan läsa mer om konferensen här. The Imagine Excellence Awards identifierar anmärkningsvärd talang, innovation och tillväxt som återförsäljare runtom det globala Magento ekosystemet drivs över kanaler.

Om Vaimo

Vaimo grundades år 2008 och vi är idag världsledande för vårt utvecklande av prisbelönta webbplatser, omni-kanallösningar och mobilappar. Vårt primära fokus är att öka B2B- och B2C-försäljningen för varumärken, återförsäljare och tillverkare. Med 15 globala kontor över EMEA och APAC och över 300 anställda, erbjuder vi en internationell närvaro som gör det möjligt för oss att kultivera nära och långsiktiga relationer med våra kunder.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.