Som en del av Vaimos expansion till USA kommer vi att vara Platinum-sponsor av Magento Imagine 2019! Nu inne på sitt nionde år är Imagine 2019 världens främsta Magento-handelskonferens. Som en Magento Global Elite Partner är Vaimo glada att sponsra årets konferens och fortsätta vår starka relation med Magento. Vi är fast beslutna att hålla oss i framkanten av digital kunskap och driva framgång för våra kunder globalt. Därför kommer vi att ha flera kollegor från våra kontor runt om i världen representerade på Imagine 2019!

Boka ett möte med oss på plats!

Om du vill lära dig mer om hur vi har hjälpt våra kunder att lyckas, planera då in ett möte med någon från vårt team och få dina frågor besvarade direkt. Här är några av oss som kommer att delta på Magento Imagine 2019.

Kom och säg hej i monter #215!

Vad är Imagine?

Magento Imagine är Magentos årliga händelse där de samlar 3 000+ handlare, partners, utvecklare och e-handelsexperter från 50+ länder för att nätverka, utbyta idéer och bygga relationer. Imagine erbjuder en möjlighet för ledande befattningshavare, marknadsförare, utvecklare, handlare och e-handelsvisionärer från ledande återförsäljare, webbdesignbyråer, systemintegratörer och teknikinnovatörer att samarbeta och dela med sig av de senaste teknikerna, teknologierna och strategierna för transformation av handeln.

När? 13-15 maj 2019

Var? The Wynn, Las Vegas, USA

I år hittar du en fullpackad agenda med kunskap och banbrytande idéer runt varje hörn.

2019 Imagine Excellence Awards

Vi får även reda på vilka vinnarna är i det eftertraktade Excellence Awards under eventet. Vaimo kommer att vara särskilt uppmärksamma på detta då vi har en av våra kunder som finalist i år! Vi är väldigt glada för vår klient Luhta Sportswear Company som har blivit utnämnd som finalist i kategorin ”Bästa B2B-innovationer”. Den här utmärkelsen erkänner varumärkesproducenter, grossister eller distributörer som banar väg för unika och innovativa lösningar för att stödja nya affärsmodeller, öka försäljningen, eller förbättra kundinteraktioner. Med över 230 anmälningar till dessa utmärkelser säger vi ett stort grattis till alla finalister i de olika kategorierna.

Nu är det bara kvar att räkna ner dagarna till vad som lovas vara årets bästa e-handelshändelse! Vi ser fram emot att ansluta till Magento-teamet, våra globala partners och massor av nya ansikten. Att driva digital framgång för våra kunder är vad vi är stolta över, så om du vill lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas, kom och träffa oss i monter #215.

Vi ses i Vegas!

Om du inte medverkar men ändå vill höra senaste nytt från Imagine 2019? Följ oss på Twitter för liveuppdatering från eventet och börja prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna direkt till din inbox.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.