Oavsett om du driver ett B2B-, B2C-, detaljhandels- eller tillverkningsföretag är en sak säker: de yttre krafter som påverkar handelslandskapet. Kundförväntningar, splittrade köpvanor, stor teknologisk förändring och ökad konkurrens kräver att företag anpassar sig på nya sätt.

För att kunna ligga före konkurrenskurvan behöver du en e-handelsplattform som är både robust och flexibel. En som har funktionaliteten att erbjuda engagerande och smidiga inköpserfarenheter för dagens kund.

Och det här är något som Magento 2 erbjuder i överflöd. Det ger dig en säker grund som också har skalbarhet och flexibilitet för att få ditt företag lyckas.

Om du för närvarande arbetar på Magento 1 förstår vi att du kan känne en viss försiktighet inför en plattformsuppgradering och vilken inverkan den kan ha. Därför har vi sammanställt ett whitepaper för att svara på alla dina viktigaste frågor och frågor kring Magento 2. I whitepapret behandlas också de praktiska åtgärderna för migration så att du får kunskapen att ta dig vidare.

Den 13 mars var Vaimo och Magento värd för ett webinarium om fördelarna med Magento 2. Webinariumet hjälper dig att migrera till Magento 2 för optimerad prestanda, användarupplevelse och konverteringsfrekvens.

Lyssna på inspelningen av webinariumet, fullpackad med information från våra Magento-experter:
Katy Wilson, EMEA Alliances Manager, Magento
Alex Ford, Sales & Strategic Development Manager, Vaimo
Angels Vicente, UX Visual Designer, Vaimo
Georgia Barry, Strategy Consultant, Vaimo

 

Ta del av webinariumet här!

Om du vill lära dig ännu mer om Magento 2:s styrkor i att driva digitala upplevelser över alla enheter och kanaler, ladda ner Vaimos whitepaper här.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.