KR Systems

Pyramid affärssystem

Med ett lättarbetat gränssnitt och välutvecklad funktionalitet riktar sig Pyramid affärssystem till både små och medelstora företag inom många olika branscher. Välj bland rutiner för ekonomi, logistik, tillverkning, CRM, projekt hantering, butikssystem, e-handel och olika mobila lösningar för att anpassa din Pyramid efter dina behov. Pyramid är ett svenskt affärssystem som utvecklas av Unikum AB i Lund. Efter mer än 20 år på marknaden har Pyramid vuxit till att bli marknadsledande inom sitt segment och idag finns över 5600 installationer runt om i landet.

Pyramid finns i två olika versioner. Pyramid Business Express för det lilla företaget och Pyramid Business Studio för det större.

Primitus Management AB

Primitus Management AB är återförsäljare för Pyramid Business Studio och Express. Våra konsulter är certifierade av Unikum inom både programmering och e-handel.

Integration mot Magento

Tillsammans med Vaimo har vi tagit fram en anpassning för att integrera Magento med Pyramid affärssystem. Vår anpassning stödjer alla versioner av Pyramid (3.39, 3.40A+B) och kan installeras i såväl driftsatta som nya Pyramider. Lösningen är paketerad med en grundfunktionalitet och ett antal tilläggsmoduler.

Funkationalitet i grundanpassning:

  • Artikelsynkronisering: Magento <> Pyramid <> Magento
  • Ordersynkronisering: Magento > Pyramid
  • Kundsynkronisering: Magento > Pyramid
  • Lagersaldosynkronisering: Pyramid > Magento

Exempel på tilläggsmoduler:

  • Variantartiklar

Läs mer om KR Systems

Vill du veta mer? Kontakta oss