Under nästkommande månader deltar Vaimo på ett flertal event i Sverige för att diskutera det senaste inom e-handelsvärlden och omnikanal tillsammans med handlare, leverantörer och utvecklare. Se till att vara där även du, vi vill väldigt gärna höra mer om dina digitala handelsaspirationer och hitta sätt för hur vi kan hjälpa dig nå framgång i den digitala sfären.

 

Meet Magento Sweden

När? 17 september
Var? Piperska Muren, Stockholm

Meet Magento samlar handlare, utvecklare, tjänsteleverantörer och e-handelsstrateger för att dela sin kunskap kring framtidens e-handel. Se till att säga hej till vårt team om du ser oss där!

Läs mer om eventet här

 

Sthlm WebDev Meetup

När? 2 oktober
Var? Vaimos kontor Stockholm, Rosenlundsgatan 40.

Vi tyckte inte att det fanns ett bra ställe för webbutvecklare att samlas och nörda ner sig i just webbutveckling i Stockholm. Därför har vi startat Sthlm WebDev Meetup för att varje månad prata tech, äta pizza och hitta inspiration. I oktober har vi temat BUGS; med en Debugging Contest, inspirerande session på temat “Learning from your bugs” från utvecklaren Henrik Warne och en hel del annat spännande på schemat!

Läs mer här

 

D-B2B

När? 9 oktober
Var? Elite Park Avenue, Göteborg

D-B2B samlar grossister, handlare och marknadsledande leverantörer inom digital B2B-handel för att visa hur även B2B kan utnyttja kraften i innovativa tekniska lösningar och plattformar.

Vaimo är väldigt glada att delta på eventet som platinumsponsorer. Vår nyligen tillträdde Sverigechef, Robin Carlsson, kommer att stå på scen för att belysa hur viktigt det är med e-handel även för företag inom B2B. Med lång erfarenhet av att bygga och strategiskt utveckla digital handel har Robin koll på vad som skapar en framgångsrik e-handel, där psykologi och beteende är en stor del av det.

Är du intresserad av att delta på D-B2B? Hör av dig så ser vi till att du får ett riktigt bra pris på biljetterna (om du är snabb nog är det helt gratis)!

Se till att komma förbi vår monter för att lära dig mer om hur din digitala närvaro kan tas till nästa steg.

Läs mer här!

 

Breakit Retail Tech

När? 14 november
Var? Meeting Room, Stockholm

Vilka är de viktigaste retail- och e-handelstrenderna just nu? Hur kommer bolagen klara sig mot Amazon vid deras förväntade introduktion på svenska marknaden?

Tillsammans med alla chefer, affärsutvecklare, startups och VD:ar som alla i någon form jobbar med e-handel och butiker kommer dessa frågor besvaras och behandlas under Breakits event Retail Tech.

Kommer du att vara där? Säg hej!

Läs mer om eventet här

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.