är du den vi söker?

Vi växer och är därför alltid intresserade av att anställa kompetenta personer. Om du känner att du är rätt person för oss eller du kanske känner någon som är det, hör av dig!


se LEDIGA TJÄNSTER på vaimo!här arbetar magento-experter

Vi har ett framgångsrikt team och vi vill skapa en god arbetsmiljö för våra anställda. Vår låga personalomsättning säger en hel del om Vaimo som arbetsplats och hur engagerade våra medarbetare är. Att ha anställda som är nöjda och motiverade är något som ligger i starkt fokus. Vaimo framgång ligger i dess hängivna och hårt arbetande anställda. Läs vad några av våra medarbetare har att säga om Vaimo.
"Vaimo är ett internationellt, snabbväxande, högteknologiskt och mycket professionellt företag att arbeta på. Rekryteringsinsatser prioriterar kompetens och driv, vilket resulterar i en mångsidigt, kompetent och innovativ arbetsmiljö. De två viktigaste fokuspunkterna på Vaimo är dess personal och dess kunder, där stor vikt läggs på att främja idéer och arbetstillfredsställelse för varje enskilda medarbetare och att leverera värde och innovativa lösningar till kunderna. Jag uppskattar även att företaget stödjer sport och en hälsosam livsstil, där medlemmar i ledningsgruppen är inspirerande exempel."
Kristiina Lenman, Legal Manager, Stockholm 

 

 "Att arbeta på ett snabbväxande företag ger stora möjligheter att utvecklas i den riktning jag vill. God sammanhållning och kamratskap på kontoret gör att jag vill gå till jobbet varje dag. Mentaliteten att "ingenting är omöjligt" genomsyrar hela organisationen."
Daniel Hultin, Project Manager, Stockholm 

"Vaimo är en riktigt bra arbetsplats. Utmanande projekt och uppgifter håller mig motiverad och min inlärningskurva ökar stadigt. Det finns bra förutsättningar att göra karriär här, där man startar som junior utvecklare för att sedan ta sig vidare till andra, högre positioner."
Elvin Risti, Development Manager, Tallinn 


"Vaimo växer snabbt vilket medför spännade möjligheter. Just nu öppnar vi nya kontor över hela världen och detta ger oss tillfälle att åka dit och delge vår kunskap. Det ger dessutom förutsättning för personlig utveckling, som t ex nya roller och mer ansvar, så länge du är öppen och beredd att ta chansen när den kommer."
Carl Sjögren, Interaction Designer, Stockholm 

"Att arbeta på Vaimo är både roligt och utmanande som utvecklare. Höga krav från kunderna håller oss på alerten varje dag. Jag älskar det faktum att även om företaget har vuxit mycket, så är organisationen fortfarande platt och vi har en bra arbetsmiljö. Det är fantastiskt att arbeta tillsammans med en stor grupp trevliga, roliga, begåvade och hårt arbetande människor i ett internationellt företag. "
Caroline Norin, Frontend Developer, Göteborg "Jag anser att om du vill bli riktigt bra på något så måste du omge dig med rätt människor, i rätt miljö. Just därför uppskattar jag mitt arbete på Vaimo. Vaimo har människorna, verktygen och kulturen som finns i ett snabbväxande företag. Jag värdesätter även att jag har möjlighet att utmana mig själv i olika typer av projekt för att vidareutveckla min kompetens. Jag kan helt klart rekommendera Vaimo till alla som vill arbeta med det de älskar och skapa en framgångsrik karriär. "
Juha Pyrrö, Frontend Developer, Oulu 

 "Det finns två huvudsakliga dimensioner av personlig utveckling för mig: familj och arbetsliv. På Vaimo kan man hitta den perfekta balansen. Jag har tid att njuta av min familj och mina vänner - dessutom har jag hittat många vänner här. Vaimo bryr sig om de anställdas intressen, här kan jag känna laganda som hjälper mig att nå nya höjder - Jag är stolt över min framgång. Jag är mycket intresserad av det vi skapar här på Vaimo - det ger mig tillfredsställelse och utveckling. Således är Vaimo inte bara ett jobb eller en arbetsplats för mig - det är mitt andra hem och den plats jag vill komma tillbaka till varje dag. "
Anna Smykun, Human Resource Manager, Kiev"Att arbeta i ett företag där alla uppmuntras att utbyta idéer och varje idé hörs och utvärderas, låter som en dröm för många. Det finns en förutfattad mening om att arbeta i ett stort företag. Folk är resurser, team är produktionsenheter etc. Även om Vaimo är ett internationellt företag med många kontor i olika delar av världen, fortsätter företaget att drivas av idéer från de anställda. Detta är uppmuntrande och motiverande, men samtidigt lär det dig att ta ansvar för vad du har föreslagit. Då jag har varit involverad i Vaimo Ukraina från allra första dagen kan jag bekräfta att varje början inte bara är värdefull ur ett affärsperspektiv, men det är också en utmaning för de anställda så att de kan stärka sin kunskapsbas. Vi arbetar med fantastiska projekt och vi inte bli uttråkade! 
Alec Bedzir, Systems Architect & Head of Development, Kiev

 "På Vaimo kan du utvecklas och samtidigt ha riktigt roligt med dina kollegor. Många stora projekt gör dina arbetsdagar utmanade, vilket gör att du alltid lär dig något nytt."
Juri Kostjunin, Frontend Developer, Tallinn "Att arbeta på Vaimo innebär att vara en del av ett växande företag där jag har möjlighet att påverka och samtidigt växa personligen. Varje dag är spännande, vilket gör att jag går till jobbet med ett leende!"
Wilko Nienhaus, Head of Product and Tools, Tallinn 

 "Att starta sin karriär som webutvecklare hos Vaimo är en av de mest givande och tillfredsställande sakerna man kan göra som ny i branschen. Genom att få möjligheten och ambitionen i ett av de snabbast växande företagen på marknaden, tillsammans med en av de bästa Magento-utvecklarna ger dig möjligheten att utvecklas och ta nästa steg i karriären!"
Giorgos Tsioutsiouliklis, Frontend Developer, Stockholm "Våra kunder ser till att vi tänjer på Magentos gränser, vilket är en fantastisk utmaning som utvecklare. Jag inspireras av friheten att välja favorituppgifter, motiverade kollegor som är roliga att arbeta med och har självförtroendet att ta sig an utmaningar som ett team."
Kaarel Taniloo, Backend Developer, Tallinn
"Vaimo växer snabbt, men denna tillväxt kommer inte bara från nyrekryteringar. Man investerar också i den personliga utvecklingen av medarbetare. Vi har alla möjligheter att lära oss mer och förbättra oss. Företaget bygger på kompetens och grunden blir starkare varje dag. Våra kunder kommer från skiftande delar av marknaden med unika utmaningar, så vi blir aldrig uttråkade. Sociala människor, utbildningar, team-kvällar, möjligheten att besöka andra kontor och hackathons är bara några av sakerna som sätter extra krydda på arbetet på Vaimo."
Tamás Szabó, Backend Developer, London 
"Det jag gillar med att arbeta på Vaimo är möjligheten att påverka hur man jobbar, i allt från utvecklingsverktyg till projektmetoder. Utöver det så uppmuntras du att alltid lära dig nya saker och utveckla din kunskap inom det du arbetar med."
Pierre Dahlström, Backend Developer, Stockholm

Vill du veta mer? Kontakta oss