Vi söker nya medarbetare

Slår ditt hjärta extra hårt för e-handel?

Livet på Vaimo

Vaimo är en arbetsplats som är fylld av framåtanda och vilja att lyckas tillsammans. Vi är ett internationellt företag med människor från världens alla hörn där grunden i vårt arbete ligger i våra värdeord: Teamwork, Fun, Open och Excellence. Vår mångfald och globala räckvidd gör oss unika som leverantör av handelslösningar där vårt arbete späner över gränser, kontor och kulturer.

Vaimo letar ständigt efter skickliga, kreativa och passionerade människor som tillsammans med oss vill bygga de bästa handelslösningarna. Vi älskar att vara en del av det ständigt föränderliga e-handelslandskapet och önskar självklart att fler vill vara med på vår resa, resan som blir till framgång om den görs tilsammans!

“Sedan jag började på Vaimo har jag träffat extremt skickliga människor över hela världen. Jag har alltid kunnat prata med alla, oavsett om det är en utvecklare, projektledare eller till och med vår VD. Jag upplever att vi har varit riktigt bra på att få Vaimo att kännas som ett litet företag med god gemenskap. “

ASBJØRN FREDSGAARD, ACCOUNT DEVELOPMENT

”Jag älskar verkligen att jobba på Vaimo på grund av vad företaget representerar; enastående resultat, teamwork, öppenhet och glädje. Det känns som att vi är mer som en familj, inte bara kollegor. Det finns utrymme för flexibilitet och medarbetarna respekteras. Variationen i projekten gör att du kontinuerligt lär dig nya saker och ingen dag är den andra lik.”

Nea Valtonen, Projektledare

Lediga tjänster

Nedan hittar du lediga positioner i Sverige.

 ”Att arbeta på ett snabbväxande företag ger stora möjligheter att utvecklas i den riktning jag vill. God sammanhållning och kamratskap på kontoret gör att jag vill gå till jobbet varje dag. Mentaliteten att ’ingenting är omöjligt’ genomsyrar hela organisationen.”

Daniel Hultin, Team Manager

 

Vaimo = hjärta på Samiska

Vi är certifierade Magento-experter och har tillhandahållit lösningar på plattformen sedan 2008. Genom att vara 100% fokuserade på Magento och ha ett eget team av 300+ e-handelsexperter med bred kompetens, ser vi till att din e-handelsplats fungera sömlöst med andra delar av din verksamhet. Vår medarbetare har stort kunnande och erfarenhet inom kärnan av e-handel - affärssystem, orderhantering och betalningssystem etc.