IJP Design
"Jag har tidigare arbetat med ett framgångsrikt e-handelsprojekt på Magento tillsammans med Vaimo, och jag var därför övertygad om att vi skulle kunna skapa en enastående e-handelsplats åt IJP Design. IJP Design ville ha en webbplats som stack ut från mängden, precis som företagets ambassadörer gör (inklusive Ian Poulter), och Vaimo levererade exakt det. "

Siobhan Kos

Ecommerce Manager på IJP Design

Besök IJP Design

Utmaningen

Utmaningen med den nya webbplatsen var att öka IJP Designs intäkter online, som hade haltat en tid på grund av den tidigare plattformens brist på funktionalitet och tilltalande utseende. Vaimo skulle se över hur man kunde förbättra SEO för att locka mer trafik till webbplatsen, samt skapa en ny design och förbättra känslan på webbplatsen. Syftet var att skapa en design som sticker ut och ge besökarna en unik shoppingupplevelse. Ett annat krav var att skapa en lösning som skulle göra det möjligt att expandera till nya marknader, som t ex USA, på ett smidigt sätt. Därför var det viktigt att få till integrationerna mellan eBay (viktig försäljningskanal för IJP Design), FAM affärssystem och Magento.

Lösningen

Vaimo hjälpte IJP Design att skapa en e-handelslösning som är skalbar och funktionell, men samtidigt mycket distinkt i design och kvalitet. De nya “look”-sidorna som Vaimo skapade för att komplettera IJP Designs vackra bildspråk, ger kunderna möjlighet att se hur en komplett outfit skulle se ut och köpa den genom endast ett klick. Vaimo integrerade även Twitter på hemsidan - IJPs sociala medier skapar en mycket personlig koppling mellan kunderna, varumärket och Ian James Poulter själv. "Jag är oerhört nöjd med IJP Designs ny webbplats som lanserades i mars 2014. Den innehåller många unika funktioner och har presterat mycket bra", säger Ian James Poulter, ägare av IJP Design.

Funktioner

  • Sidor med möjlighet att köpa komplett look
  • Kategori-filter
  • Merförsäljning och korsförsäljning på produktsidor
  • Bilder på fram- och baksida av produkter på kategorisidor
  • Tydliga produktsidor med starkt bildspråk
  • Integration av Magento med Ebay och FAM ERP
Ladda ner PDF för att läsa mer

Vill du veta mer? Kontakta oss