Vaimo, Akeneo och Nosto ställer ut tillsammans på årets D-Congress i Göteborg. Den 7 mars går D-Congress av stapeln, årets största event riktat till e-handeln med över 2000 besökare, 110 utställare och 40 talare på scen.

Genom att samarbeta med våra partners – Akeneo och Nosto – är det ett brett utbud av e-handelskompetens som erbjuds. Nosto levererar världens ledande AI-drivna personaliseringsplattform för digital handel och detaljhandel, medan Akeneo skapar överlägsna produktupplevelser med en PIM-lösning som verkligen möjliggör dina omnikanals-initiativ. Du hittar oss i monter H06:04 där vi skapar en oas för dagen; ladda din telefon, delta i den intensiva ishockeyturneringen och få inspiration från några av de ledande återförsäljare, tillverkare och varumärken i branschen!

Klockan 12.30 hittar du Vaimos medgrundare, PJ Utsi, på scen H1 tillsammans med Theodore Tollefsen från Helly Hansen. De kommer att fokusera på framgångsrika strategier och taktik inom digital handel när det kommer till innehåll; vad som fungerar, vad som inte gör det och mer specifikt hur Helly Hansen tar sig an det. Theodor Tollefsen från Helly Hansen kommer att dela sina nyckelinsikter om hur man driver framgång med innehållet i digital handel baserat på praktisk erfarenhet från att ha arbetar i ett globalt företag där innehåll är en viktig nyckel till framgång.

Som chef för e-handeln är Theodor ansvarig för att öka Helly Hansens e-handel globalt. Med bakgrund i kommunikation och digital marknadsföring har Theodor de senaste tre åren varit ansvarig för Helly Hansens försäljningsgrupper för det digitala och deras tillväxtstrategi. Helly Hansen tilldelades priset för bästa tillväxt i försäljningskanal på ”Magento Imagine” 2017 efter deras migrering till Magneto 2, med en ökning på 45% i omsättningen och en ökning med 68% i mobiltransaktioner.

Missa inte denna unika möjlighet att träffa tre av världens ledande leverantörer av handelslösningar på ett ställe. Besök Vaimo, Akeneo och Nosto i monter H06:04 för att lära dig mer om hur du kan driva digital framgång för ditt företag.

Du kan boka ett möte med Vaimo här!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.