Creditsafe

Creditsafe är marknadsledande inom e-handel och har en gedigen erfarenhet av integrerad kreditinformation för e-handelsbranschen. Vi kan hjälpa er med effektivare flöden, högre konverteringsgrad samt säkrare kreditkontroller – allt för att minska er kreditrisk. 

I Sverige är Creditsafe ett kreditupplysningsföretag välkänt för sina smarta och funktionella tjänster som gör det enkelt att tillgodogöra sig information vid alla tillfällen i affärsprocessen. Creditsafe levererar information direkt anpassad för webben eller via kundanpassade integrerade lösningar.

Creditsafe är en del av Creditsafe Group, världens mest använda leverantör av kredit- och affärsinformation. Med över 70,000 kunder världen över kan Creditsafe erbjuda stora som små företag ett komplett utbud av kredit- och marknadstjänster.

Utöver Sverige har Creditsafe också verksamhet i Storbritannien, Irland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Tyskland, USA och Italien. Men även ett nära samarbete med partners i Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret för den svenska marknaden finns i Göteborg.

Vaimo kunder som användare sig av Creditsafe: Doggie, HSB.

Läs mer om Creditsafe

Vill du veta mer? Kontakta oss