Cogeco Peer 1

Klarna är marknadsledande i Norden på faktura- och finansieringslösningar för e-handeln. De skapar värde för sina kunder genom att erbjuda enkla, trygga och innovativa betalningslösningar. Över 4000 butiker är anslutna till deras tjänster och miljoner konsumenter har hittills handlat via deras tjänster. Klarna tar ett helhetsgrepp om administration och risk för att kunderna ska kunna koncentrera sig på det som är viktigt – att sälja mer. Klarna arbetar alltid aktivt med att öka deras kunders försäljning.

VARFÖR KLARNA

Klarna är marknadsledande på faktura- och finansieringslösningar för e-handeln - Över 4000 butiker är anslutna till deras tjänster och miljoner konsumenter har hittills handlat via deras tjänster. Klarna arbetar alltid aktivt med att öka deras kunders försäljning.

Maximerar antal köp – Genom Klarnas optimerade kreditmallar och känsligare scoringmodeller godkänner de fler köp än någon annan fakturaleverantör.

Klarna tar risken – Klarna står kredit- och bedrägeririsken och garanterar butiken betalning

Enkelt att komma igång – Klarna har över 4000 kundintegrationer bakom sig, och vet precis vad som behövs för att komma igång så enkelt och smidigt som möjligt.

E-handelsexpertis – Klarna kan mycket om betalningslösningar men vet också en hel del om e-handel. De delar gärna med sig av sin kunskap och hjälper dig att utvecklas som e-handlare.

VARFÖR FAKTURERA MIG/KLARNA

En tredjedel av e-konsumenterna föredrar att handla via faktura – Enligt en SIFO undersökning föredrar 33% av konsumenterna att handla säkert via faktura vid nätköp.

Tryggt och enkelt – Kunden betalar sin vara efter leverans och butiken är garanterad betalning pga Klarna står kredit- och bedrägerisken

Möjlighet att skapa kampanjer – med förlängd kredittid, tex. ”Köp nu betala efter Jul”

Starkt varumärke som konsumenter känner igen – 1,5 miljoner konsumenter har handlat via Fakturera Mig/Klarna.

Minimal administration – Helt automatiserat flöde möjliggör resurser att använda på annat håll

Enkel integration – Klarna erbjuder en mängd olika integrationsmöjligheter oavsett om du är en liten e-butik eller ett stort e-handelsföretag.

VARFÖR KLARNA KONTO

Når marknadens starkaste köpgrupp – Klarnas 200 000 kontokunder handlar nämligen fem gånger oftare på nätet än en vanlig nätkonsument, och söker sig aktivt till de butiker som erbjuder betalsättet.

E-handelsanpassad – Klarna erbjuder en delbetalningstjänst helt anpassad för e-handeln. Ett köp går lika enkelt och snabbt som vid ett fakturaköp, Klarna står risken och betalar ut pengar till butiken. Tjänsten är uppbyggd för att passa butikens logistik och konsumenternas krav på leverans direkt.

Samlingsfaktura – Anledningen till att Klarna konto blivit så poppis är för att kontokunderna samlar alla sina köp på en faktura, och väljer sen själv hur de betalar. Antingen allt på en gång eller lite varje månad. För butiken betyder det fler kunder som handlar mer än en enda sak.

Möjlighet att skapa kampanjer – Genom att skapa rätt sorts kampanjer som passar din målgrupp kan vi hjälpa dig att maximera försäljningen.

Konsumentfördelar – Längre kredittid än för en vanlig faktura vilket möjliggör att konsumenten kan betala efter löning. Dessutom samlar konsumenten alla köp på en faktura och kan betala i sin egen takt.

För att teckna avtal med Klarna, anmäl dig här.

Läs mer om Cogeco Peer 1

Vill du veta mer? Kontakta oss