Den 15 Maj anordnar Vaimo en roadshow tillsammans med våra partners Nosto, Klevu & dotMailer för att prata om AI och Machine Learning i e-handel.
E-handelslandskapet förändras i en exponentiell takt i vår alltmer digitaliserade värld. AI och maskininlärning spelar en central roll i denna förändring och har ytterligare potential att omvandla hur försäljning och verksamheten ser ut framöver.
Över frukost hos Vaimo i Stockholm kan ni lyssna på en paneldiskussion med kring hur e-handel och AI kan kombineras för att förbättra kundresan och öka tillväxten för företag. Varmt välkomna!
Datum: Tisdag 15 Maj
Tid: 8.30 – 10.30
Var: Vaimo i Stockholm, Rosenlundsgatan 40, 118 53 Stockholm
Vilka: Vaimo, Nosto, Klevu och dotMailer
Om du vill lära dig mig om hur AI & ML fungerar och undrar vad dessa kan göra för att hjälpa ditt företag öka sin tillväxt, ladda då också ner vår AI-guide för att se exakt hur du kan integrera vissa funktioner i dina e-handelsplaner.
Om du inte kan komma den 15e håller vi också ett event i Norge den 8 Maj så anmäl dig gärna till det!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.