Vi är väldigt glada att Vaimo är med och sponsrar Adobe Symposium 2018 som Gold Sponsor i både Amsterdam och Stockholm.

Dessutom kommer två av Vaimos kunder att stå på scen för att prata om sina respektive e-handelsresor och tillväxt.

Först ut är Amsterdam där Raf Maesen från B2B-jätten, Lecot-Raedschelders, kommer att prata om företagets digitala omvandling de senaste åren. Han kommer även att visa hur Lecot har lyckats förbättra B2B-kundupplevelsen och öka deras onlineförsäljning till följd av den omvandlingen.

I Stockholm diskuterar Anne Murstad från Tine (Norges största tillverkare och exportör av mejeriprodukter) företagets resa för att skapa en kunddriven kundupplevelse. Samtalet kommer att undersöka hur Tine använder personalisering för att förstå sina kunders behov och hur verksamheten är tillfredsställande för framtidens konsument via Internet of Things och digitala kanaler.

På plats är konsumenter, partners, thought leaders och stora delar av Adobe. Adobe Symposium 2018 ger deltagare den senaste kunskapen i hur du som företag blomstrar i det dynamiska näringslivet. Adobe har för avsikt att bygga fantastiska upplevelser genom en kombination av marknadsföring, analys, reklam och handel och Symposium kommer att ge råd och inspiration om hur man gör just det.

Som en Adobe-partner och nyligen deltagande i MagentoLive som en Platinum Sponsor, har Vaimo åtagit sig att driva framgång i digital handel med Magento Commerce Cloud och Adobe Experience Cloud. Vi är glada att införliva funktionerna i Adobe Experience Cloud för att fortsätta erbjuda lösningar i världsklass för våra varumärkes-, detaljhandels- och tillverkningskunder runt om i världen.

Att driva framgång i digital handel är vad vi är stolta över. Så om du vill ta din digitala tillväxt till nästa nivå, kontakta oss idag och prata med en medlem i vårt team.

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.