Adobe har meddelat att det har ingått ett ”definitivt avtal” för att förvärva Marketo, den ledande B2B-marknadsföringsplattformen. Tillägget av Marketos B2B-marknadsföringsprogram kompletterar de analytiska, personliga, reklam- och handelsmöjligheter som Adobe erbjuder under sitt Adobe Experience Cloud. Att lägga till Marketos engagemangsplattform till Adobe Experience Cloud stärker och breddar Adobes möjlighet att erbjuda enastående kundupplevelser och marknadsföring för större företag inom både B2C- och B2B. Dessutom förstärker det förvärvet av Magento, där Adobe även la till den marknadsledande e-handelsplattformen till sitt Experience Cloud-erbjudande. Med bakgrund av dessa förvärv är det uppenbart att Adobe syftar till att förbättra sitt erbjudande med branschledande lösningar till kunder och företag över flera sektorer. Som en Adobe-partner, som levererar prisbelönta lösningar på Magento-plattformen, är Vaimo exalterade att lära sig mer om det nya förvärvet, vilket kommer att gynna våra kunder. Blandningen av Adobes Creative Cloud-erbjudande, Marketos B2B-marknadsföringsprogram och Magento-plattformen ger otaliga möjligheter och är en potential för många spännande integreringar i framtiden. Som Platinum-sponsor deltog medlemmarna i Vaimo-teamet på det senaste MagentoLive Europe-eventet för att få de senaste uppdateringarna angående Adobe och Magento. Vi kommer att förmedla de senaste nyheterna om Adobe och Magento här på vår blogg, så håll dig uppdaterad.

För att veta mer om hur Vaimo levererar framgång inom digitala handelsför våra kunder, kan du ta kontakt med vårt team idag eller ta en titt på våra senaste jobb. Vi hör gärna mer om dina digitala handelsaspirationer!

Världsledande E-handelsleverantör

Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Vi hjälper företag över hela världen att kraftigt öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B.

Vaimo är en av de allra främsta leverantörerna av Magento i världen med över 300 medarbetare i 12 länder.