Pavers
"Då shoppingbeteenden ständigt skiftar var vi tvungna att förändras som företag för att kunna hantera de miljöer som våra kunder handlar i och förnya vår e-handelsplats. Vi letade efter en leverantör som kunde ta vår e-handelslösning till en ny nivå. Vaimo utmärkte sig tack vare sin stora erfarenhet och expertis inom e-handel, omnikanal och affärsprocesser."

Simon Collins

Ecommerce Manager på Pavers

Besök Pavers

Utmaningen

Pavers behövde skapa en helt ny användarupplevelse för sina olika kundtyper och den nya plattformen var tvungen att möta Pavers krav på multikanal. Den nya webbplatsen måste var en balans mellan något som är funktionsrikt, men ändå lätt att förstå för att ge bästa möjliga användarupplevelse, även för en besökare som inte nödvändigtvis är van att handla på nätet. För att attrahera en mer modern shoppare behövde e-handelsplatsen också tillgodose besökare från mobila enheter. Ur ett flexibilitetsperspektiv spelade Magento en betydande roll i att hjälpa Pavers anställda att övervinna den tidigare webbplatsens brister, som problem med att implementera nya leveransalternativ eller göra ändringar på webbplatsen.

Lösningen

Den nya webbplatsen har en tydlig och minimalistisk design som innehåller många komplexa funktioner. I backend integrerade Vaimo Magento med Pavers affärssystem. Genom att bredda och lägga till nya API:er till Magentos redan rika uppsättning av beröringspunkter för informationsflöden, hjälpte Vaimo till att skapa en sömlös arbetsprocess mellan kundservice, ekonomi, utvecklingsavdelning och lager. Magento har gett Pavers den flexibilitet de behöver för att växa och även ett brett utbud av funktioner. De har kunnat ta fullständig kontroll över sin användarupplevelse på webbplatsen och kan enkelt hantera sitt eget innehåll, landningssidor och kampanjer.

Funktioner

  • Store Locator
  • Lagersaldo per butik
  • Specialanpassad kassa
  • SOLR Search
  • Responsiv design

Vill du veta mer? Kontakta oss