Vaimo

Världsledande
partner inom handel

Sträva mot förträfflighet

Vi hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång.
Som Magentos Global Elite Partner har vi levererat skräddarsydda handelslösningar till mer än 400 varumärken och handlare, inom B2B och B2C.

Vi är stolta över att vara certifierade handelsexperter och erbjuder kompletta lösningar som våra kunder kan lita på. Vårt interna team består av över 300 specialister på kontor i över tolv länder.

E-handelsexperter

Kontor i världen

Levererade projekt

lokal närvaro på en global marknad

Vaimo grundades 2008 med värden som kvalitet, tempo och enastående resultat genom vilka vi har blivit en av världens mest uppskattade experter inom handel. Genom att skapa omnikanallösningar som attraherar besökare och förvandlar dem till kunder har vi hjälpt hudratals försäljare att nå högre omsättning och bygga starkare varumärken.

Ledningsgruppen

Vaimo för samman kompetenta, kreativa och passionerade människor från hela världen. Alla anställda är målmedvetna och fokuserade på att göra sitt allra yttersta för att leverera resultat åt våra kunder.

Magento global elite Partner

Vaimo är en av 5 leverantörer globalt med statusen Magento Global Elite Partner. Det är en stor ära för oss och ett tydligt bevis på att vi levererar resultat åt våra kunder.

Vaimo är en av de partners med störst antal Magento-certifierade utvecklare i världen. Det gör att vi kan garantera hög kvalitet i alla led.

våra kärnvärden

Text om kärnvärden.

Priser & Utmärkelser

Vi fortsätter att sträva mot vår vision att vara världens ledande Magento-leverantör. Vi mäter våra resultat och våra mål främst genom våra kunders framgång. Men att få ett erkännande från andra i branschen och de vi jobbar nära är alltid uppmuntrande och bekräftar att vi är på rätt väg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev