Driv på din handelstillväxt

+

Vem är den ämnad för?

För handlare och varumärken...

1
…som är intresserade av att arbeta med Vaimo, en ledande Magento-leverantör, för att kunna ta del av hela spektrat av handelstjänster med en transparent och förutsägbar betalningsplan, utan överraskningar.
2
…som vill använda Klarnas betalningstjänster för att kunna erbjuda sina kunder den smidigaste köpupplevelsen och uppnå hög konvertering.
3
…som vill migrera till Magento från en annan plattform eller uppgradera från Magento 1.x till Magento 2.x och föredrar att sprida uppgraderingskostnaden över en viss tidsperiod.
4
…som funderar på att investera i handelsprojekt utan stora initiala investeringar och som föredrar att sprida kostnaderna över 3 år med transparenta och förutsägbara budgetar, utan överraskningar.

Växla upp

Vårt erbjudande gör det lättare att gå in i ett partnerskap med Vaimo och Klarna

Lösningen inkluderar:
Komplett Magento Enterprise-lösning.
Vaimo erbjuder tjänster för en fullfjädrad e-handel, såsom strategi, design, utveckling, integrationer, hosting och underhåll.
En helt integrerad internationell kassa från Klarna.
En samlad plats för alla dina e-handelsbehov

Fördelarna

En förutsägbar prismodell som gör inkörsporten till partnerskap med Vaimo, Klarna och Magento lättare.
Din lösning är optimerad för tillväxt, då slutkunden ligger i både Vaimos och handlarens bästa intresse.
En transparent prissättning utan dolda eller extra kostnader.
Planen minimerar de höga omkostnaderna som vanligtvis kommer med licensbaserade abonnemang som är vanliga inom e-handelsindustrin.
Du är inte låst och kan när som helst köpa ut dig.
Det är helt riskfritt för dig som handlare då Klarnas betalningslösningar alltid ser till att du får betalt.

Få en offert redan idag

Ta reda på din månadskostnad

Om Vaimo

Vaimo hjälper företag över hela världen att nå e-handelsframgång på e-handelsplattformen Magento. Vaimo är en av de främsta Magento-leverantörerna i världen och har levererat skräddarsydda e-handelslösningar till över 400 varumärken och handlare. Vi är stolta över att vara certifierade Magento-experter och erbjuder kompletta lösningar som våra kunder kan lita på.

Vårt team består av drygt 250 specialister och vi har kontor i Sverige, Storbritannien, Finland, Norge, Förenade Arabemiraten, Sydafrika, Danmark, Estland, Ukraina och Japan. 2015 fick vi Magentos utmärkelse EMEA Ecommerce Partner of the Year och 2016 EMEA Omni-Channel Partner of the Year.

Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm 2005 och är ett av Europas snabbast växande företag, och erbjuder säkra och lättanvända betalningslösningar för e-butiker. Kärnan i Klarnas tjänster är konceptet med betalning efter leverans, som låter köparen ta emot beställda varor innan betalning. Samtidigt tar Klarna på sig kredit- och bedrägeririsken så att handlarna kan vara säkra på att de kommer att få sina pengar.

Klarna-koncernen har mer än 1400 anställda och är verksamma på 18 marknader. Vi serverar 45 miljoner konsumenter och arbetar med 65000 handlare, med stora internationella kunder som Spotify, Disney, Samsung, Wish och ASOS. Vårt mål är att bli världens mest populära sätt att handla.

Kontakta oss och låt oss hjälpa dig växa!